Par den braven

Den Braven piedāvā visaptverošu blīvmateriālu, montāžas putu, aerosolu un citu adhezīvu sortimentu, kas pieskaņots noteiktām pielietojuma jomām.

BETTER RESULTS THROUGH KNOWLEDGE

Kompānijas vēsture aizsākās 1974. gadā, kad Kees Den Bravens nodibināja pirmo ražotni Nīderlandes pilsētā Osterhoutā. Dažu gadu laikā kompānija kļuva par savas nozares līderi Eiropā. Pašreiz tā ir starptautiska holdinga kompānija, kas ražo un pārdod celtniecības ķīmijas produktus.

Den Braven grupa sastāv no 8 ražotnēm, kas atrodas septiņās Eiropas valstīs (Nīderlandē, Vācijā, Francijā, Dānijā, Bulgārijā, Itālijā, Rumānijā) un ASV. Produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 80 valstīm.

Ar vismodernākajām tehnoloģijām aprīkotās ražotnes var apmierināt pašas augstākās klientu prasības. Pilnībā datorizētā informācijas sistēma garantē ātru un efektīvu klientu pasūtījumu izpildi. Mēs varam piedāvāt saviem klientiem tehnisko atbalstu un pilnīgas drošības datu lapas, kas ļauj izvēlēties Jūsu vajadzībām atbilstošus produktus. Mazumtirdzniecības veikalus, kas pārdod mūsu produkciju, apgādājam ar atbilstošu aprīkojumu, kā arī veicam tirdzniecības personāla padziļinātu apmācību.

Polijas kompānija Den Braven East, kas tika nodibināta 1991.gadā, ir holdinga kompānijas Den Braven Sealants meitas uzņēmums, kas nodarbojas ar kompānijas ražotās produkcijas pārdošanu Austrumeiropas valstīs (Lietuva, Latvija, Igaunija, Krievija, Baltkrievija, Ukraina, Azerbaidžāna, Kazahija). Latvijā Den Braven Sealants produkciju var iegādāties celtniecības un mājlietu veikalos.