Stiklojumi

Mūsdienās stikla pielietojums konstrukcijās ir ļoti plašs. Pasauli bez stikla kā būvmateriāla iedomāties vairs nav iespējams. Vidējas ēkas stikla virsmas laukums ir 15-20 m2. Stiklu lieto ne tikai logos un durvīs, bet arī vannas istabās, virtuvēs, kāpnēs un pat fasādes apšuvumam. Stiklu lieto ļoti plaši, un to bieži līmē vai hermetizē.

Salīdzinājumā ar citiem būvmateriāliem, stikla izplešanās koeficients ir ierobežots. Tādēļ, lai garantētu ilgu kalpošanas laiku saskarē ar citiem būvmateriāliem, jālieto augstas kvalitātes elastīgs hermētiķis. Neatkarīgi no tā, vai tas ir izolējošs stikls, pret ielaušanos drošs stikls, drošības stils, ugunsizturīgs stikls vai stikls ar pārklājumu, Den Braven katram stikla tipam un pielietojumam piedāvā augstas kvalitātes hermētiķu produktu klāstu.

Visiem Den Braven hermētiķiem ir standarta EN15651-1 pieprasītais CE marķējums. Šo produktu izstrādes laikā Den Braven aktīvi apkopo tirgus reakciju. Gala lietotāji produkta uzklāšanu uzskata par galveno prioritāti, turpretī citi klienti uzskata, ka galvenie izvēles kritēriji ir izturība un kvalitāte.

Uzklikšķiniet un atvērsies informatīvais materiāls:

Stiklojumi 2

Stiklojumi