Kokapstrāde

Kokapstrādes nozarē tiek izmantotas dažādu veidu un tilpumu līmes. Turklāt līmju izmantošana, salīdzinājumā ar hermētiķu izmantošanu, ir ar augošu tendenci. Daudzās kokapstrādes nozarēs ražo koka logu rāmjus. To izgatavošanā izmantota ne tikai līme vien – ražotnēs tajos uzstāda stiklus un tādēļ izmanto arī stiklojuma hermētiķus. Tāpat kokapstrādes ražotnēs izgatavo ne tikai koka logu rāmjus, bet arī ražo lietošanai gatavus priekšmetus, ko var uzreiz uzstādīt dzīvojamās vai komerciālās ēkās.

Lai izvēlētos piemērotāko līmi vai hermētiķi šādiem koka izstrādājumiem, svarīgākie izvēles faktori ir saderība, ātrums, izturība, ilgtspēja un dažos gadījumos arī krāsojamība. Lai sekotu šīm tirgus tendencēm un prasībām, Den Braven piedāvā pilnu līmju sortimentu, kas satur tradicionālās PVAC līmes un daudz populārākas poliuretāna līmes. Klasiskās, šķīdinātājus saturošās līmes atbrīvo ceļu līmēm uz poliuretāna bāzes un hibrīdu hermētiķiem.

Apstrādātam kokam Den Braven piedāvā pilnu tepju un pildvielu klāstu visu veidu vienkārši lietojamos iepakojumos. Pielietojumam telpās populāri ir produkti uz poliestera bāzes, jo tiem ir liels cietēšanas ātrums un labas slīpēšanas īpašības. Den Braven šos produktus neiesaka lietot ārpus telpām.

Uzklikšķiniet un atvērsies informatīvais materiāls:

Suves Apdare

Šuvju apstrāde

Suves Parbaude

Šuvju apskate, apkope, remonts

Suves Krasosana

Saderība ar krāsām

Durvis Logi

Logu un durvju uzstādīšana

Virsma Apstrade

Virsmu iepriekšēja apstrāde

Temperatura Ietekme

Temperatūras ietekme