Fasādes

FASĀDES

Fasāde ir svarīgs būvelements, kas ēkas iekšpusi aizsargā no āra apstākļiem un uztur iekštelpu enerģiju drošā un komfortablā līmenī. Fasādes funkcijas ir arhitektoniskā estētika, enerģijas efektivitāte, mitruma, gaisa un ūdens filtrēšana, gaismas vadība un komfortablu apstākļu nodrošināšana iekštelpās.Tās galvenais uzdevums ir pagarināt ēkas kalpošanas laiku, kā arī nodrošināt ilgtspējību un samazināt enerģijas izmaksas.

Savukārt ēkas ārējā apvalkā izveidotās atveres ir paredzētas, lai tajās ievietotu durvis un logus. Šīs atveres no energoefektivitātes viedokļa traucē fasādes funkcijām un izvada no ēkas gaisu, ūdeni un mitrumu.

Lai pēc iespējas labāk hermetizētu šo traucējošo atveru savienojumus ar ēkas apvalku, Den Braven palīdzēs Jums izvēlēties piemērotākos produktus, pareizus šuvju izmērus un labāko hermētiķu uzklāšanas metodi. Visiem Den Braven hermētiķiem ir standarta EN15651-1 pieprasītais CE marķējums. Tā ir garantija, ka izvēlētie produkti būs piemēroti Jūsu iecerētajam pielietojumam.

Uzklikšķiniet un atvērsies informatīvais materiāls:

Sinereze

Sinerēze un silikoni

Akrils Plaisas

Akrila krāsu plaisāšana

Suves Parbaude

Šuvju apskate, apkope, remonts

Suves Apdare

Šuvju apstrāde

Suves Izmers

Šuvju izmēri, blīvēšanas auklas

Suves Krasosana

Saderība ar krāsām

Suve Pelejums

Pelējuma noturība

Kimiska Noturiba

Ķīmiskā noturība

Suve Pelejums

Šuvju krāsas izmaiņas

Suves Apdare

Šuvju ieklāšanas tehnoloģija